Telefon programari: Fix 031 105 4870; Mobil 0769 316 472

Masaj pentru femei

Femeia este facuta pentru a fi rasfatata, iar noi v-am pregatit niste rasfaturi cu adevarat demne de Zeita care sunteti.

Se stie ca masajul si mangaierea sunt pentru femei necesitati vitale care odata implinite contribuie foarte mult la starea de bine launtric si chiar in mod esential la mentinerea unui look tanar si atragator. Eficienta acestor tehnici este mult sporita atunci cand se abordeaza metodele taoiste sau tantrice care presupun trezirea si controlul energiilor erotice care sunt practic forta regeneratoare cu care ne-a inzestrat natura. In cazul femeilor, care sunt mult mai inzestrate din punct de vedere erotic decat barbatii, energia sexuala este dispersata in multele zone erogene foarte sensibile care sunt presarate pe intreg trupul, iar controlul acesteia se poate obtine cu un minim de constientizare, care pentru ele este de cele mai multe ori singurul antrenament necesar.P1120783

Masajele pe care vi le propunem pot sa abordeze, in functie de preferintele dumneavoastra, stilul clasic sau cel cu tenta erotica si urmaresc intotdeauna sa va detensioneze si sa va ofere noi si noi perspective incantatoare asupra senzatiilor de multe ori nebanuite pe care le ascunde fiecare parte a trupului dumneavoastra. O femeie care isi cunoaste cat mai bine trupul constituie o atractie irezistibla pentru barbati si este mult mai implinita pentru ca stie exact ce, cat si cum are nevoie pentru a atinge maximum de satisfactie.

Dumneavoastra specificati daca veti fi masata de un maseor sau de o maseoza.

Asadar, iata propunerile noastre:

1. Masaj de intretinere si relaxare

Este un masaj clasic realizat prin mangaieri si framantari succesive care destind musculatura si elibereaza trupul de energiile stagnante. Se lucreaza la deblocarea traseului meridianelor energetice si o cat mai profunda relaxare.

2. Reflexoterapie

Masajul reflexogen nu este doar relaxant, ci si curativ. In talpa piciorului se regasesc proiectiile tuturor organelor vitale ale fiintei, iar terapeutii nostri priceputi vor stii pe ce “butoane” sa apese ca dumneavoastra sa dobanditi o stare excelenta de armonie si echilibru.

3. Masaj taoist

Prin miscari si mangaieri fine (masajul este unul uscat si se realizeaza cu pudra)  dupa realizarea unei cat mai ample relaxari si deblocari a traseelor energetice, se urmareste trezirea energiei erotice si rafinarea ei in stari euforice de placere, bucurie, implinire . Se poate opta pentru o stare anume de care simtiti dumneavoastra ca aveti cea mai mare massage fnevoie, iar specialistul ales de dumneavoastra va va dinamiza preponderent centrii energetici corespunzatori.

4. Masaj tantric

Acest tip de masaj provoaca trairi intense, profund eliberatoare si euforizante. Uleiul folosit permite folosirea unor framantari mai puternice care trezesc energia, alternate cu mangaieri suave de nuantare a starii de la erotic la afectiv si vice-versa. Este o alchimie a fluidelor energetice care va va conduce incet dar sigur la o experienta extatica unica. In cadrul acestui masaj puteti opta si pentru Yoni Massage, caz in care este recomandat ca masajul sa dureze cel putin doua ore, data fiind complexitatea procedurii.

 

Leave a comment

Error: Only up to 6 modules are supported in this layout. If you need more add your own layout.